Del 2 – 08-roadtrip 27/1

Blogg

tag1

Min arbetsplats just nu.

• • •

Jaha, vi hann inte längre än till Vimmerby innan det körde ihop sig.

Tåget är alltså tomt och jag satte mig, på konduktörens order (nåja), på en plats där det fanns eluttag. Men det finns stelbenta äldre män över allt. Även på Kustpilen. En sådan, äldre man, i överrock och handskar och hatt (vilken låt?) skulle prompt sitta på den nuffra han hade på biljetten.

Men kan du inte sitta där i stället, så slipper jag flytta alla mina saker? Tåget är ju tomt, vädjade jag och pekade på alla lediga platser i kupén.

Men det kunde han inte, så nu sitter han på SIN plats och jag på MIN.

Ordning och reda ska det vara.

• • •

Fanns ingen bistro. Tur jag hade Coopfruktsallad med mig.

• • •

Nu ska jag ringa Fredrik Söderström och höra om han har fått med sig alla spelare till huvudkommunen.

• • •

Hörs om en stund!