Är han IKO:s nästa nyförvärv?

Blogg

Får flera morgontips till mig om att en ny back ska vara klar för IKO.

Det ska handla om 24-årige Karl Johansson, senast i Vimmerby, där han totalt gjorde 29 poäng på 43 matcher. Han spelade innan dess i Östersund, bland annat tillsammans med Tobias Ekberg som blev en smärre succé i IKO.

Han ska vara klar, de går nog ut med honom i veckan, säger en uppgiftslämnare.

Han har kritat på för IKO som jag förstått det, säger en annan.

Man vet ju aldrig och jag vet inte mer än så, men nog verkar det som att Karl Johansson är på ingång.

• • • • •

Jag har även fått tips om att backen Petter Runesson, med samma bakgrund (Vimmerby och Östersund) och typ samma stats som Johansson, ska vara av intresse för IKO, men det vet jag inte. Ett vagt rykte pratar även om poängglade Kalle Östman från Vimmerby.

Men ta det som löst snack tills vidare.

• • • • •

Jag har även ett par andra rykten jag ska kolla upp under dagen. Vi lär nog få återkomma i ämnet.

Tjipp!